Höst skorna

Det här är skorna som jag inte kunde bestämma mig mellan. Till slut köpte mamma det andra paret haha. Jag tycker entligen mer om mammas men köpte inte sj för dem är ganska höga och jag är redan lång + dem passar inte så mycket till skolan. Bild 1. Mammas 2. Mina

Söndag 30/9

Skönaste söndagen på längre. Oftas brukar det bara vara träning med småttingarna på morgonen och när man kommer hem så är man helt slut. Idag var det ingen träning på grund av att torvalla var bokat så jag tog ännu en dag sovmorgon hihi. Åkte sen med familjen till port 73 för att kolla runt lite, men framför allt för att köpa skor. Kunde inte bestämma mig vilka jag skule köpa men fick med mig ett par skor som jag är rätt nöjd med iaf ;) Sen fika vi i en mysig cafe där borta, ätit middag och tagit det lugnt hemma. Nu blir det nog lite plugg...
Duuckfaacee :*

Mys!

Syster kom över med sin kille och Goofy lilla gullungen han har blivit ännu större. De köpte precis en ny bil haha. Dem kom nyligen från Spanien och dem ska åka till Mexico i Janurari, vill oxå ha det så där. Sitter och kollar på polsk x-factor just nu med familjen. Mys! ;)
Goofy vägrade sitta still 

Miss my friendoos <3

Dagen idag började med att jag vaknade halv 1. Var sjukt trött och behövde verkligen en sån här sovmorgon. Sen åkte jag till coopforum med mina saknade vänner...känns fortfarande konstigt att vi inte går i samma klass längre. Köpte lite smink och sen blev det fika med Aytac och Leema. Mysigt var det :) måste göras oftare. Nu sitter jag och pluggar historia1b, prov på torsdag. Satsar på ett A så det gäller att plugga redan nu.

Hej...00:40

Imorn är det en helt vanlig skoldag och jag sitter uppe och fortfarande inte sover. Hur ska jag gå upp? No ide...Men nu är det faktiskt så att jag har suttit uppe och pluggat i timmar! hatar naturkunskap just för det här tillfället. Imorn har vi ett stort prov och jag säger bara; Det lär bli den svåraste biologi provet jag någonsin gjort. Min förra lärares prov var ett skämt typ lite så känns det. Fml :) Nej men godnatt, nu orkar inte min hjärna mera. Får vakna 1 timme tidigare och plugga mer på morgonen ist.
Hur efterbliven ser mat ut på en skala 1-10? haha
 

Min nya pryl !

Skaffade mig en riktig ringklocka inte en sån där på mobilen. Om man vill att den ska stängas av så slår man ba på den. Har alltid tyckt att dem är skit coola haha. Nu ligger jag bara på sängen och googlar lite på olika saker osv. Myys, hihi :) Dags att sova snart, meen...inte än.

She can fuck you good, but i can fucku betta...

Haha den här låten sitter i huvudet på mig just nu. Hatar när en låt fastnar...en sån här låt också. När man råkar sjunga den från ingenstans i klassrummet t.ex. Nu sitter jag och håller på att ladda ner filmer som jag ska titta på senare ikväll. Men först ska jag gå duscha, ta bort sminket osv. sen baka kladdkaka :3 Riktigt skönt att inte ha några läxor tills imorn och att inte ha träning...inte så ofta det händer.
Yeah...this is how i roll

Film kväll

Just have a good time watching ''whats your number. 4ever alone! fuck yeah, älskar att vara det just nu 

Simple Plan - Summer Paradise

Godmorogon! Vaknade onödigt tidigt idag med när jag ändå har ba gått runt i huset utan att ha haft något att göra i 1 timme :p Vi har idrott som första lektion och är så jävla taggad! Eller intee. Skit jobbigt att vi fortfarande ska vara ute. Fattar inte att idrott var min favorit lektion för inte alls så länge sen...Men nu ska jag börja klä på mig och röra mig mot bussen.
 

Just chilling

Är klar med uppgiften vi skulle göra så sitter och tar det lugnt nu. Lite halv tråkigt så där, ska man ta och spela lite slenderman ellääh? hahah skit läskigt och äckligt spel! De tär ett skräck spel och jag är lite osäker på om man kan ha den på vanliga datorer men ifall man har mac kan man ladda ner den via utorrent. Är ni modiga så rekomenderar jag att spela den när ni är ensamma i rummet i mörkret ;)
Igåår, så där lite snygg hehe 

Skolfotoo

Tjenare!
Idag äre skolfoto som gäller och jag vakna onödigt tidigt för att fixa mig när jag var klar för typ 1 tim sen och har under tiden ba suttit och chillat vid datan. Ska ta en tidigare buss för orkar inte sitta hemma längre haha. 
Det måste alltid finnas med nån jätte mobbad bild där jag tar bilder....

Ojoj

Vad hände där med uppdateringen? jo, idag hade jag inte datan under hela dagen...var i skogen och gjorde en massa onödiga grejer med klassen. Senare på kvällen hade jasg träning och nu sitter jag och övar på svenska redovisningen och det känns ingen bra..Idag kom syrran hem från Espanaa och där med hämtade dem hund djävulen Goofy. Riktig djävul!
Pimp jag är
 
 

Onsdag imorn då!

Imorn äre iaf onsdag och jag är ganska säker på det nu! haha kan fortfarande inte fatta att jag är så dum att jag kom sent till skolan för jag trodde det var onsdag. Vi har inga vanliga lektioner vilket känns sköönt. Meen, ist ska vi ha någon som kallas Fredrika dagen, bara man inte fick frånvaro så skulle jag såå inte gå dit men efter som man får det så måste jag. Vi ska också ha en tema, alla i klassen ska ha svarta kläder och keps. Nu några bilder från dageen! ;)



HIstoria 1b

Tråkigaste lektionen evaaah. Seriöst...man somnar, men efter att ha skrivit klart inlägget ska jag faktiskt ta och jobba. Idag på morgonen var jag med om värsta konstiga grejen. Jag fick för mig av någon kostig anledning att det var onsdag idag och där med att vi började 8.40 så jag kom till skolan den tiden när det visade sig vara tisdag och att vi började 8.00. Hahah riktigt dum

Owl City - Fireflies

Sitter och lyssnar på denna låt. Ligger bara på sängen med datan och hunden and i have a good feeeling, woohoo. Klockan 8 ska jag på en liten promenad runt jordbro med hunden och Leema ska nog hänga på om hon orkar. Har typ 10 min kvar att chilla :) lite bilder jag tog nyss hehe

Torsdag - Redovisning

''Detta är jag'' är en svenska uppgift som vi håller på med i skolan. Man ska välja 3 bilder på sig själv och hålla ett tal framför klassen och alla bilder ska på något sätt kopplas med varandra. Själva uppgiften är inte svår alls meen det svåra är att hålla talet framför klassen! Alla ni som känner mig vet hur jag blir när jag är nervös och jag vill helst undvika det....Men det kanske inte är så himla smart med tanken på att det betygsätts. Haha, i just wanted to tell you that i'm scared.
Igår när jag var på väg till träningen en söndags morgon. Haha skit fult att sitta på pendel stationen med sin dator och ta bilds på sig själv. Men vad ska man säga, i'm in love <3
 

Uppdatering

Tja :)
Har ni märk hur mycket min uppdatering har förbättras sen jag har fått datan? haha just nu sitter jag på eng lektionen och bloggar. Jag har entligen inget speciellt att skriva om. Kändes bara som att jag ville göra ett inlägg. idag på morgonen höll jag på att sega lite så missade bussen...sen så skulle pappa iväg till jobbet och jag fick som tur skjuts av honom så jag lyckades komma i tid. Lunchen var också jätte god, speciellt vegetariska maten. vi slutar ungäfer om 20 min så jag ska underhålla mig med några cheer videos som jag alltid brukar göra när jag har tråkigt. Ikväll äre även träning som gäller! Sen när man kommer hem igen så måste plugget skötas. Upptagen tjej eller vad? Aa tyyyp.
Såå häär uttråkade är vi just nu

Chill kväll

Chillar hemma en lördagskväll med någraaa. Dem som känner mig, kan ni gissa på vilka det är? höhö ja...ni fattar säkert ingenting för ni vet allt som hänt blablabla menmen ;) Snackar lite bara och har det mysigt. Leema, yeah you know...he liked your cookies :)




Chillar i donken

Chillar i donken med Sevgi och Kubbe. Vi måste dra snart för att hinna med bussen men ni får en snabb bild 

Macbook air bitchesss

Hallå där !
Nu har man då fått sin nya dator. Gissa om man är glad!!! Jag döör vad den är skööön. Den väger absolut ingenting och är tunn som fan, mycket tunnare än min mobil. Fatar inte hur skolan har råd med det...en sån här mac kostar fan runt 10 000 :- .Nu lämnar vi det hur kär jag är i min nya data då och går över till vad som händer i mitt liv ist :) Vakande för ca 1,5 tim sen även att jag börjar sent idag. Går inte sova längre med den här hunden.. Tar nämligen hand om min systers hund för att dem är i Spanien. Nu är jag nästan helt fixad och redo att gå ut men min buss kommer inte förren 8:52 så passar på att blogga. Nu kan jag inte klaga på bildbrist längre höhö äskar att man kan ta bilder.
Love Maaacbook <3 

Träning nääästaa

Asså är så jävla hypad just nu ni anar inte. Helt utan anledning, men jaja jag ska iväg till träning nu så hejdåå.




Bekännelser

Några vet säkert det mesta menmen, kanske finns nått ni inte visste.
 
* Jag tycker att livet är fett onödigt och nej funderar inte på självmord och mår bra men tycker bara det.
* På min fritid ''jobbar'' jag som tränare för barn och får en liten summa för det.
Jag känner mig alltid förvirrad och har en känsla av att jag har gjort något dåligt och det känns nervöst, wtf haha.
* Jag tar alltid med mig hem alla böcker men tar aldrig fram dem från väskan ändå.
* Jag får ångest när jag äter onyttigt 
När jag äter något onyttigt och direkt efter äter nån grönsak eller frukt så känns det som om jag inte kmr gå upp i vikt av det onyttiga maten jag åt. Lol 
Jag har ingen fritid, skolan,träningar,familjen är allt min tid går åt.
* Jag längtar tills jag blir 18!!! så jag får resa och festa.
Älskar uttycket YOLO, höhöhö.

Plugg dags...

Träningen med små miniorerna gick jätte bra. Men jag tycker 2 tim träning är för mycket för så små barn...dem blir jätte trötta i slutet och orkar inte göra så mycket. Ikväll är det tränarmöte men jag tror inte jag ska dit...har en del plugg som måste göras och orkar inte riktigt åka till torvalla igen. Själv har jag träning redan imorn ;)
 

Söndag 9/9

Godmorgon!
Antar att de flesta sover den här tiden på en söndag. Men nää, inte jag :) Jag ska strax iväg för att träna små tjejerna. Just nu för tillfället så ser jag inte sååå himla mycket fram emot den här träningen med tanken på att jag har sovit i 3 tim men det ska bli kul. Igår gick jag till slut till grillfesten hos min äldsta syster. Dem gjorde typ ''turkisk grill'' men massa av deras rätter. Kul var det :) Nu måste jag draaa!
 Bild från nångång vi hade fest här hemma

Heeejsan

Exakt 1 vecka sen var det man sist bloggade...
Har inte så mycket tid och ork för det men då och då tänker jag självklart uppdatera. Idag kommer min syster med sin kille över till oss för att äta middag. Sen runt kl 19 är jag bjuden på grill hem till min andra syster. Får se om man orkar ♥
Har svårt att tänka mig att jag befann mig där för inte så länge sen...:(

Busy Saturday

Godmorgon!
Nu har jag lite brått om faktiskt. Måste fixa mig osv för kl 12 måste jag vara i torvalla. Ska träffa 2 vänner som ska vara tränare tsm med mig och vi har inte hunnit planera så mycket inför imorn därför ska vi göra det nu. Direkt efter det drar jag hem till min syrra ,som bor i flemmingsberg...för att äta middag hos dem. Min andra syster Karolina bjöd mig till dem igår men var as trött efter träningen, orkade inte komma. Idag åkte dem till Turkiet, helt spontant...haha dem bokade biljetterna förigår. Hör av mig när jag är hemma igen, PUSS!
 

RSS 2.0