De senaste dagarna i bild


Fiesta idaag

Haha eller? Vi får se hur det blir, vill iaf inte sitta med min familj för då dör jag...Ska vara med min bästis och vi planerar att åka någonstans för vi båda har inget annat för oss. Första nyår utan mina föräldrar, kan inte vara bättre även om vi bara lär hänga ute någonstans haha ;)


27 december 2012

Tiden bara rinner iväg, nyss längtade jag till jul och nu är det slut. Så sjukt !!! Idag har jag tagit det riktigt lugnt, kan ni tro att jag klev ut ur sängen vid 16 ?! haha jag sov så klart inte men det var skönt att ligga och sega så längre. Dagen har jag spenderat i mjukis kläder vid datan och det är det bästa som finns efter 3 dagar som gått i full fart och så mycket som hann hända på en så kort tid. Inget jag skriver om på bloggen dock ;)
Lite systemkamera bilder - December 2012

Söndag 23/12

Ligger nu på soffan och ''Another Cinderella Story'' började nyligen på tv. Idag har dagen kännt vara super seg...kan det bero på att jag vaknade kl. 14?? hehe yes, så längre sov jag idag. Sen dess har jag inte gjort mycket, bara tagit det riktigt lugnt vid datan :) En typiskt söndag! Snart kommer Monika med Javier så mamma säger åt mig att bedda sängen...se yooou.
Hittade en bild från uppvisningen haha!

2 dagar till jul

Kan inte vänta till jul, känner mig som en liten unge haha. Förberedelserna pågår här hemma i full fart :) jag har även fått lönet, mitt allra första lön. Måste memoreras! Fick den igår och det är inget kvar av den haha. Tänkte att jag ville köpa julklappar t familjen iår så det var även de jag gjorde. I år blir det inga 50 kr saker utom ordentliga presenter :) En annan sak är att jag längtar till att kunna fixa mig inför julafton...det är alltid lite kul hihi.


Shopping

Var i Handen med mamma idag. Vi gick runt i 2 tim med tanken på att köpa julklappar till alla, det gjorde vi oxå. Passade på att köpa 2 plagg till mig själv. En klänning jag hade tänkt använda mig av på julafton och en tröja som jag kan ha hemma, träningen och skolan med texten "cheerleader united" från Gina. Tyckte det var as coolt att de har fått in många plagg med "cheerleader" text på! Fanns även t-shirts och tjock tröjor med olika cheer motiv ;)


Presenter är kuuul

Lite efter men tänkte lägga upp bilder på mina födelsedags presenter :) Får aldrig många eftersom det ligger så nära jul haha. En av presenterna var ju mobilen jag fick fast den var ju väldigt tidig.


Jullov

Äntligeen! Är världens gladaste människa just nu. Det är jullov mina kära vänner...så här skönt. Idag skulle jag på en extra gymnastik träning men är inte säker att det är någon eftersom det är lov. Annars blir det bara film elr nått liknande :)


Gasolinaaa

Har ni hört låten Gasolina av Daddy Yanke? den bara vill inte sluta upprepas i min skalle....Btw så skriver jag från datan nu och tänkte även ladda upp systemkamera bilder! riktigt längre sen. Go iPhone!!! Haha men iaf, träningen. Älskar när det går bra och alla är bara taggade till 100. Byggen sitter och svårigheten är som den ska nu är det extra satsning på volter. För mig är det rondat salto/flickis flickis och stilla salto som gäller iår, fuck yeah! Nu borde jag kanske börja plugga till so redovisningen....
 

Cheer

Hejsan! Snart är det dags att ge sig av till träning. Går inte förklara hur mycket jag älskar att gå ner till hallen och spendera all tid med mina underbara vänner. Cheer måste va den underbaraste sporten :)


Bring it on

Filmen funkar bara för de som håller på med cheer och vet vad de innebär på riktigt. Annars får folk en fel bild av sporten! Såg på den nyligen. Den gör mig alltid taggad inför träning :) Idag håller det på i 4 tim och är lite nere på grund av mina springande volter därför behöve jag lite pepp!


Godnatt!

Ligger nu i sängen efter att ha tittat på polar expressen. Ni som har missat den filmen måste ta och se den! Så mysig och positiv jul film haha. Imorn är det fredag mina fina läsare! :) Lite av dagens bilder ser ni oxååå. 2dra bilden visar min konstnerliga sida...så talangfullt. Den visar även hur en matte lektion kan se ut :)


Hej jag hatar mitt liv

Yes...så känner jag just nu iaf! Hoppas jorden går under 21/12. Haha är så sjukt frustrerad. Vågar inte köra mina springande volter på träningen, har överdrivet mycket i skolan så hinner inte med. Shiet, vill ba döööö! Positivt inlägg va?


Hello orroz

Hej på er los orroz. Vet ni vad jag vill göra just nu? . Har inte bloggat något för har haft väääldigt mycket på G och inte heller mått så bra. Men ska försöka hålla mig uppdaterad iaf. Annars blir det ju tråkigt...idag har jag ingen träning, ska byta om till mjukis kläder och sätta igång med plugget!


7 december

Sitter i matsalen nu och åt precis klart den äckliga julbord maten. Hatar svensk jul mat...Iaf. Idag fick vi en riktig sovmorgon, började 10.45! Fatta hur skönt det vart. En lektion kvar nu sen drar jag direkt hem och vilar lite inför träningen ikväll. Taggad som fan, saknat träningen haha. Det var ju ingen träning i onsdags eftersom det inte gick bussar i haninge.


Vinter

Vinter...vart ska man börja. Vad är det som händer ute egentligen. På morgonen när jag skulle t skolan så var det så sjuuukt kallt och snöade som fan. Tåget kom 15 min sent och när jag skulle vidare ta bussen så kunde den inte köra rätta vägen eftersom den blev avstängd. "Närmaste stationen jag kan släppa av er på är sågen" mm. Då gick jag av där då. Sen kollar jag på sl:s hemsida och ser att alla bussar är inställda. Då vill jag ta självmord för jag vet att det inte finns ett sätt att ta sig därifrån. Ringer mamma för att hon ska hämta mig, men, går inte köra ut från parkeringen för det är så jävla mycket snö. Då håller mina fingrar och tår att ramla av. Ända sättet är att gå...5 kmr t Handen i det ovädret. Jag höll på dö, överdriver inte. Kände mig som hon i novellen "kylan". Och det episka är att det kom en bil som stanna och frågade var jag skulle och om jag ville få skjuts. Kände exakt samma sak som tjejen i kylan. Jag har en chans att bli räddad...hahah och jag blev räddad. Efter ett par timmar var jag iaf hemma.


Lussebullar

Bakade massa lussebullar igår kväll med Monika. Mysigt, man får ju värsta julkänslan hihi. Dagen har varit katastrof alt för mig...gör ett nytt inlägg där jag berättar om min uuunderbara dag.


Godnatt :)

Ska sova så ovanligt tidigt för vår lärare har sagt att man ska sova 9 tim och 15 min för att bli pigg. Ska ta och pröva .Idag var det så stööört kallt Meen, finns ju inget dåligt väder. Bara dåliga kläder hehe. I skolan fick jag sjukt ont i magen och gick hem. Duschade och somnade direkt. Mådde mycket bättre efter jag hade sovit ett tag så jag gick till träningen som gjorde att jag mår helt hyfsat just nu :)


1 December

1 December idag! Har inga planer, inget plugg nästa vecka heller så känns super skönt. Nu ligger jag på soffan och tar det luuugnt vid tv:n :)


RSS 2.0