Food

Pizza, något nyttigare variant! ;) Spenat, Bacon & Mozzarella! 

Love!!

Tycker att ombre håret är döö snyggt! Passar kanske inte alla men jag vill prova det. Får dock inte färga av mamma men om 1 år eller 2 ska det prövas :) 
Ser grymt ut på Kenza! Jag skulle nog använde ljusare toner eftersom är naturligt blond.

 

Halloween

Det är ju idag alla ungar kommer och tigger godis! Haha hemma hos oss är dem inte så välkomna. Det var tom. några som kom igår när det egentligen är den 31:a man ska gå runt. Idag vaknade jag jätte sent! kanske inte så konstigt när man lägger sig kl 4. Såg på en massa filmer och fick en chock när jag tittade på klockan. Ska senare lägga upp nästa fotochallenge grej eller 2 kanske...

Hakuna Matata

*Haha...kommer aldrig på vad jag ska skriva som rubrik, så den får va helt random*

Hejsan alla mina kära läsare! Vaknade för nån timma sen och har bara hunnit äta frukost. Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på nån helt störd barnprogram. Hur kan barn kolla på det? Ingen aning. Som det ser ut just nu så blir det ännu en ledig dag som jag spenderar vid datan. Delvis på grund av vädret och delvist för jag inte orkar göra nått haha....

Monday

Det märks verkligen av att det är vintertid. Så mörkt redan vid 4, tänk alla sena träningar då jag kommer vara tvungen att ta mig hem i det mörkret usch...Första dagen på höstlovet har iaf gått åt att sega i soffan. Kan inte minnas att jag har gjort nått mer än det faktiskt haha. Ätit frukost och sedan legat i soffan och spelat farmville 2, kan det va bättre än så? ;) Shiet vad mycket det blåser ute...
Mjukis kläder + Ofixad , hehe this is how i roll

Sweet dreams

Okej, att lägga ihop 1000 pussel är inte lätt måste jag bara säga! Vi har hållt på med det i evigheter och vi har inte ens gjort klart helvten...Man blir så trött av det och att ha tålamod är ett måste! Haha nu ligger jag iaf i sängen och har det mysigt tsm med min älskling ,Mac. Är ganska trött men har laddat ner ett par filmer som måste ses. Kommer säkert drömma pussel i natt...
Kl. 15:00 började vi och det var ju det svåraste.
Efter jag venne...kanske 2 tim kom vi såhär långt, man kan inte se hur små detaljer det är på bilderna.
Just nu helt uppgivna lämnade vi det så här och imorn ska vi fortsätta på det, hehe!

Mys <3

Nu ska vi ha familje mys hihi. Monika och Javier är hemma hos oss och vi ska precis lägga pussel. Det är typ 1000 tror jag haha. Oh älskar sega söndags kvällar.

Godmorgon!

Godmorgoon ! 
Sitter nu i köket och äter godaste frukosten på läängre. Hallon + youhort = <3 och mackor med juice mmm. Glöm inte ställa tiden 1 tim bakåt idag! skönt att få sova 1 timme extra. Jag har ssnowflakes träning idag ju och det känns som om jag är försenad men har entligen 1 tim extra. Eftersom jag är ledig nu så kan ni förvänta er massa uppdatering hihi :)
 

Entligen...

Nu är man ledig i en hel vecka! Allt går så sjukt fort. Idag när man vaknar så ligger det redan snö ute och om 2 månader är det jul...det var sommarlov nyss, hur hände det? Nu ska jag iaf gå packa kläder till träningen och ''filmkvällen'' men några av tjejerna i min klass. Ska åka hem till Sanna direkt efter träningen och sover även över där. Kul ska det bli ;) Nästa helg är det oxå övernattning i Lagnö med älskade laget! 
Längtar tills jul, den bästa tiden under året.

Höstlooov

Bara 2 dagar till så är det höstlov som gäller. Behöver verkligen det här lovet...1 vecka som får gå åt att ta det riktigt lugnt, ingen träning förutan helgen då vi ska sova över på lagnö, inget plugg typ inga planer :) Idag hade vi iaf inga vanliga lektioner för att det var FN dagen och vi slutade vid 1 tiden. Men när kom jag hem? haha vid 5 tror jag...Sen var det gymnastik träning där jag gjorde illa armen men fortsatte köra ändå och nu så håller jag på dööö har så ont :(

Sick friends

Har man helt sjuka vänner? Jaaa!! Herre Gud om ''man blir som man umgås'' stämmer så kommer jag bli helt störd i huvudet.  Om jag redan inte är det haha! Men nu ska jag och Sevgi dra hem. Skoldagen var kort idag iaf eftersom vi hade 2st hål timme. Vi slutade för 2 tim sen och jag sitter fortfarande här i skolan...men nej nu ska jag  dra, hejdå!

Q/A

Oh ! kollade på klockan precis och blev chokad att jag ligger redan här duschad och redo för att sova. Ganska ovanligt för att vara mig. Tänkte köra en snabb fråga innan jag lägger mig - Frågan bilden nedan - Svar: Jaa! verkligen. Trots att jag oftast bara lägger basen så känns det naket och obehagligt att gå runt helt utan.

Never lose hope

Kom hem nyligen från caremas vårdcentral, fick utskriven antibiotika och lite annat. Ska from. idag på börja min kur som ska hålla på i fleera månader upp til 1/2 år. Inte så kul att ta antibioka (varje gång jag läser antibiotika så läser jag det med Ciccis utal haha!) 2x om dagen i typ 6 månader. Fick nästa tid till 10 december :) Så det är det jag har gjort hittils idag, senare har jag träning och direkt efter det ska vi få en föreläsning. Nu ska käka nått och sätta på film, lite plugg borde jag även göra....
Ännu en sminkning jag prövade haha!

21 Oktober

Söndag
Mådde skit dåligt idag hela dagen typ och kunde inte sova något på hela natten så jag gick aldrig till träningen med snowflakes. Imorn ska jag inte till skolan eftersom jag har läkartid. Måste ända till skärholmen...kill me now. Idag har jag iaf som sagt inte mått så bra och där med inte heller gjort nått vättigt. Ba min faster med min kusin kom och hälsade på en stund.
Känns som mitt hår har växt igen efter jag klippte det!

Nude makeup

En look tagen från youtube. Ibland kan man hitta jätte bra tips där om sminket och håret. Detta hittade jag medans jag letade under ''nude makeup'' brukar vanligtvis inte sminka mig så mkt. Bara baskit foundation,mascara. Men det här gillade jag faktiskt ! Ska man ha så till skolan?

Christian Walz - Wonderchild

Ny favorit !! så bra. Hittade nyss på youtube olika nailarts så nu ska jag ta pröva några sj. Just nu - 

 

2012

Här kommer det ett par ännu opublicerade bilder från Tunisien! ;) 
Hela den här lördagen har gått åt att sega i sängen, och ba allmänt ta det lugnt. Ibland kan det vara skönt att inte ha några planer. Imorn har jag ju som vanligt träning med snowflakes och efter det har jag planerat att stanna kvar och öva på saltos.

Fredags mys!

Ska snart gå till köket fixa några nyttiga snacks och sen sätta på nån film och bara ta det lugnt. Ingen träning för att torvalla var bokat idag, men efter skolan drog jag till torvallas gym ist och gymmade med några från klassen. Känner nu att jag måste stretcha haha, vill kunna dra en perfekt spike! 
Några bilder tagna under veckan ;)

Private

Man kanske inte förstår vad den sista bilden föreställer. Men i mitt rum har jag gjort en ''minnes vägg'' där jag sätter fast olika saker som väcker minnen hos mig :) 

10 min left...

Jag håller på att räkna ner tid tills lunchen. Helt sjukt hur hungrig jag är, Fredrikas mat är hur gott som helst. Speciellt det vegetariska maten <3 Ja, jag tänkte ängna ett helt inlägg åt att skriva om mat, vadåra?!

Hemmafru!


Shine bright like a diamond

Tycker låten är så grymt bra. Texten bara sitter i hjärna och släpper inte. Medans jag bakar paj så lyssnar jag på låten, högsta volym, och sjunger *försöker sjunga* med i texten haha. Yolo. Haha skit många som hatar det uttrycket. 

Never in time

*The typical me* att inte kunna komma i tid hehe. Mån och Tis är de värsta dagarna i veckan för min del. Känns  alltid så segt och kommer alltid sent. Nu har vi håltimme men vi fick ändå uppgifter att jobba med så det är det jag håller på med just nu, elleer? haha jorå, tar bara en kort paus ;) 
 

Sevgiii

Hahah jag tänkte dela med en jätte söt bild på en av mina fina vänner. Haha tack!
Bara lite yougurt här och där

Min dag i bild


Varmt choklad med grädde är så goott!
 

Höst vädret <3

Älskar vädret som det är just nu. På morgonen vaknade jag 07.28 när tåget kom 07.43 och vet ni vad? jag hann. Ingen aning om huur jag gjorde det men sminkade mig och allt oxå haha. Ska riktigt snart börja packa till träningen med det bästa laget. Älskar byggträningarna för det går alltid så himla bra och vi gör alltid stora fram steg. 
 Bilden tagen när vi precis satte vår tictoc heel stretch

Tomorrow is a new day

Nu sitter jag och kollar igenom den här grymma bloggen - l0ve.blogg.no-  ni bara måste kolla in den! okej...hon skriver på norska men jag älskar hennes bilder. Jag tycker hon är så sjuukt vacker att jag ba döör. Så orättvist asså haha. Imorn är det måndag vilken betyder vakna tidigt, över leva skoldagen och dra till träningen. Bara ännu en random vecka som börjar :)
Instagram pic

Godmorgon!

Så ser varje söndag ut för min del då ;) Ska gå fixa lite frukost nu, yougurt med färska bääär höhö. Sen klä på mig,  för jag går runt i huset nu in lindad i min rosa filt. Kommer hem sen vid 1 tiden då bad mamma mig att baka muffins för vi ska få lite gäster. Bara för att man är så grym på det liksoom.

Something you got on your birthday


love Saturdays

Lördaag! Mysigaste dagen i veckan. Sov så klart till 10-11 och sen segade jag hela morgonen.Nyss kom jag hem med mamma från öb och lidel. I öb köpte vi några nya saker till mitt rum ,nu när jag har bytt tema så passa inte dem gamla sakerna längre. Nu ligger jag bara och käkar hasselnötter ska snart göra varm choklad och sätta på en film, myyys <3
 Älska hösten

Hellloo

Hej jag kan knappt röra mig. Igår hade jag en extra träning i Danderyd med ett gäng gymnaster. Körde typ en skit grym salto, så är lite stoolt. Pappa hämtade mig därifrån eftersom träningen slutade sent och det tar 1 tim att åka därifrån hem. Med biiil var jag hemma lite efter 11... Nu är det idrott som gäller :'( 
 
Hahhaha bara för att....
 

Sexy chick

Sitter i en av våra grupprum med tjejerna och ba lyssnar på helt cp låtar haha. Hoppas starkt att det inte hörs ut! Är så trött på att gå ett teorietisk program...menmen vad ska man göra det är det som krävs. Har haft en jätte lång rast och på lunchen åt jag som en jävla gris nu sitter jag här och luktar vitlök i munnen. HAHAH, ja..vadåra? 
 

Love my rooom <3


Bekännelser

- Hela mitt liv består av träning. Jag tränar inte för att bli smal utan jag bara älskar cheerleading!
- Jag älskar mitt lag, dem är typ mina närmaste vänner.
- Jag vill leva ett nyttigtlivsstil 
- Macbook air är det bästa som har hänt mig haha. Nej men är super glad att vi fick dem från skolan.
- Just nu vill jag vara singel så längre det går, trivs så jävla bra som det är nu.
- Jag tycker om att flörta men bara på skoj, det händer dock ofta att folk inte fattar att jag driver med dem haha.
- Är super sugen på nått sött så jag ska gå hämta det nu.

9 Oktober 2012

20:55 ...jag tror att det är första gången på längre jag lägger mig vid den tiden. Riktigt skönt faktiskt må jag säga. Idag är det tisdag vilket betyder ingen träning. Jag är så taggad för träningarna och så glad när jag kommer ner dit och spenderar flera timmar i träningshallen med dem bästa. Det är nu det går riktigt bra känner jag! Blev nyligen klar med en video där jag har lagt ihop massa klipp på mitt lag. La upp den på vår fb sida. Måste skryta lite med att säga att den blev ganska bra och alla gillade den hihi.

Newbody

Hel yeah! Nu Tycker jag ni kollar igenom det här
LÄS LÄS LÄÄÄS! kära unika besökare. Mitt lag säljer nu Newbody - ett märke för tränings kläder som hjälper föreningar att samla pengar. ALLA PLAGG KOSTAR 150:-!!! Precis allting kostar 150:- inte en kr mer. Sport bh i olika färger, Joggnings kläder både byxor och tröja, Newbody stumpor och trosor finns 5st eller fler. Intereserade? Hör av er! ;)

Something from your childhood

Tyckte jag hade segat lagom mycket med den här så här kommer den. Min favorit nalle som jag fick av mamma när jag fyllde år för många år sedan. Självklart 100-tals bilder och spel som jag fick med mig från Polen när vi flyttade. De mästa sakerna från min barndom är tyvär kvar där :/

Oopsi

Förlåt för dåligt uppdatering, i'm so sorry. Ska aldrig hända igen! Hehe eller? Det kommer det säkert. Bloggar bara när jag känner för det och när jag har tid för det framför allt. Mycket extra träning har det varit den senaste tiden.
Idag i skooolan

Instagram @AleksandraRogoz

 

I work out !

Är hemma nu igen efter träningen med snowflakes nu ska jag sätta på en film och vänta tills det är dags att dra till torvalla igen då. Haha standard...Men meningen med inlägget är att jag skulle lägga upp bilderna från igår som jag snodde från Sevgis blogg hihi :)

Torvalla

Chillar i torvalla med Micke och Jessica. Träningen med våra små pyttetjejer ska börja snart och vi har fortfarande inte kommit på några rörelser. Hehehe meen det ska vi ta tag i nuu! Träning senare ikväll med...Ibland spenderar jag mer tid i torvalla än jag gör hemma.

Hola amigos

Har inte kunnat blogga så mycket idag. Dagen idag var iaf sjukt rolig, saknat mina vänner! Först så missade jag tåget *The typical me...* När jag kom till stationen så var alla där och väntade på mig. Kebaben där är enormnt stoor och jag var den ända som orkat äta upp hela haha. Efter det åkte vi in till stan och gick bara runt lite kom hem vid 19:00. Riktig kul hade vi iaf :)
Från igår - går inte ladda upp bilderna från mobilen nu :/ 

Palmyra

Skönt att äntligen få sova ut. Har precis fixat mig och ska snaart åka till Årsta äta godaste kebaben men några vänner från 9an. Tipsar alltid alla om det stället, jag gör det även nu. Helt jävla gott äre alltså haha! Känner också att jag måste bli lite nyttigare...därför blir det en runda runt Jordbro ikväll :)

Träning

Sittar och väntar på att träningen ska börja. Har bara mer än 30 min kvar. Bra att äta sig proppmätt med kebab innan det också haha! ;)

5 oktober

Idag känns mina ben som spagetti...haha när jag går så känns det som om jag släpar dem efter mig. Igår joggning och idag vad gör vi på idrotten? Springer. 3 km utan att stanna!! min lärare mår inte bra om han tänkte jag skulle klara det. Träningen börjar 17 men jag ska börja röra mig mot Torvalla alldeles snart för att möta upp min vänner där och vi ska bara hänga där lite innan och käka nått i deras cafe :) 
Hahah bjuder även på dem här bilderna från igår.

Healthy breakfast

Sitter och käkar den godaste frukosten. Idag orkar inte jag fixa mig så den får bli några mjukis kläder hehe. Nu på morgonen äre idrott, och sen har vi bara 2 lektioner kvar hihi! riktigt skönt med fredag. Sen fortsätter min dag med träning från 17-21.

Nature

Snygg jag var på den andra bilden, eller? Tycker mest om kaktus bilden jag tog i Tunisien när vi red kamelerna!

Jogga!

Ska ut och jogga runt Jordbro med mamma nu! PUSS

Maajs - Bajs

Hahah ingen fattar rubriken typ. Förutan mina 2 friendos...anledningen till att jag kom och tänka på det nu är för att jag sitter och äter majs medan jag tittar på film, Gott äre alltså. Hoppas mina homies läser det här, då vill jag bara säga att ni får fan ta och följa med till palmyra på lördaag! vi måste passa på att umgås så ofta vi kan juee...

4 Oktober

Sitter och väntar på att spanskan ska börja. Är helt skoltrött redan nu :( eller det känns så idag iaf...Skönt att vara helt ledig idag när man kommer hem. Inget plugg, ingenting att tänka på. Vila ut inför imorn då träningen ska hålla på i flera timmar. 

Måste plugga...ehh bättre jag lägger mig

Aa men hej, rubriken säger nog det mesta. Jag ska alltså gå lägga mig så fort jag har publicerat det här ganska onödiga inlägget. Imorn börjar jag 9:10 så ringklockan ställs på hmm...vad blir det, 6:00? Yees. Får ta plugget på morgonen istället.
 
Idag slutade tema dagen tidigt så var hemma redan vid 13 eller så. Sen skulle jag plugga! Jag tog fram datan där jag har alla antäckningar osv. men jo...vad händer? jo jag somnar och vaknar precis när jag måste ruscha till bussen för att komma i tid till träningen. Här avslutar vi detta inlägg med ett Godnatt. LoL
Kvaliten 1a klass ;)

Medina - Magi

Riktigt skön låt ! Sitter och lyssnar på den istället för att klä på mig och gå till skolan. Typiskt att man ska gå ut sista minuten haha. 

Memories

Här har ni ett par bilder som får en att längta tillbaka, bara några få av hundratals fina minnen man har...Tunisien, den gamla klassen eller min första tävling.
'

Tema dag

Inga vanliga lektioner betyder det alltså! Idag och imorn. Istället får vi diskutera och ta upp massa FN frågor osv så det känns ändå som en helt vanlig skoldag...nu försöker jag plugga men det bara vägrar fastna haha. Ska gå fixa lite mat och sen göra ett nytt försök. Dageens
Senare lägger jag upp 2. Memories från foto challenge ;)

Svart & Vitt

Fixat en ny design...det var inte lätt kan jag säga! Man blir nog aldrig helt nöjd men det får duga som det är. Gillar när det är enkelt och i svart&vitt ,det har jag iaf lyckats med ;)
 

Things in my room

 

Träning - check

Riktigt skönt med ett träningspass måste jag säga! Var ju ingen träning sen onsdags. Kändes sjukt konstigt att vara ledig så längre, lite tråkigt nästan. Gick iaf grymt bra hihi :) Snart måste jag sätta igång med eng ,håller på skjuta undan det hela tiden...

Foto challenge

Något jag tänk börja med! kommer dagligen lägga upp bilder på dem här sakerna. Alla bilder tagna med Nikon D3100 :)
1. Things in your room
2. Memories
3. Nature
4. Something from your childhood
5. Something you got on your birthday
6. Private
7. Food
8. Your hobby
9. Clothes
10. Something you made
11. I can't live without...
12. Red lips
13. A crazy pic
14. A flower
15. Your favorite shoes
 
Start med challenge 1 redan ikväll! Nu måste jag gå packa till träningen.
 

RSS 2.0