Min dag i bild!

Orkar inte skriva ett långt inlägg om hur dagen har varit. Kortfattat så var vi på historiska museet med klassen och därefter bjöd de på bowling. Jag och Sevgi ägde!


Nu är det jul igen

Vintern är finally here! Hoppas att den slaskiga regn vädret är borta för det här året. Det är så tråkigt...känns mycket finare och gladare ute när allt är täckt i vitt. Känns verkligen att julen snart är här. Jag hänger fortfarande inte med hur fort tiden har gått från sommarlovet hit men i like it. Veckorna ba rullar på :) Nu blir det några tim plugg innan jag kan sova. Självklart ska man upp kl 5 även idag för att hinna plugga.


It will rain

School time. Är helt trött idag, kanske beror på vädret. Fast åt andra sidan så känns det lite mysigt med regn.


Helle people

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag gjort iaf och sedan någon vecka så känns det inte lika jobbigt att dra sig ut ur sängen. Ganska skönt att inte behöva ha bråttom på morgonen må jag säga :) Nu ska jag fixa med lite grejer angående juluppvisning för våra barn och sen ge mig av t bussen.


So much to do

(Skulle publiceras igår kväll) Jag har så sjukt mycket att göra nu under helgen...nästa vecka är det massa läxor, läxförhör och prov som ska göras. Så idag var bara massa plugg. Imorn på morgonen som vanligt träning med småttisarna och direkt efter en extra träning med mitt lag. Även imorn får det bli plugg efter det! Orkar inte med mitt liv...haha.


Hejsan!

Bara jag som vaknar kl 5 för att hinna plugga innan skolan? Antiken...så jävla intressant att plugga på oxå (y) Aja, en sak som alltid får mig att bli glad...det är träning ikväll 17-21!! Nu är jag fixad osv så de bara sätta igång med pluggandet.


FML

Ända rubriken jag kommer att tänka på just nu. Gymnasiet tar slut på mig...seriöst orkar inte med det. Alla där ute som står inför gymnasie valen välj förfan inte samsam! Har så sjukt många läxor att t slut så gör jag ingen av dem alls. Hade matte prov förta veckan, idag fick vi resultaten. Jag fick ett E...det kändes som att det gick bra men det ända jag får är ett fucking E. Okej det var ingen som fick bättre än C typ men ändååå aså fuck.


Hemåt :)

Sitter i bilen på väg hemåt. Propp mätt är jag måste jag säga...gott var det oxå. Blev ju då ingen joggning, ska hem plugga lite och sen få min skönhets sömn.


Middag time

Ska alldeles strax iväg på middag med familjen! :) först ska vi shoppa lite tror nackaforum och sen ville Monika och Javier käka på en peruansk (säger man så hehe?) restaurang. Nu med iPhone blir det enkelt med bilder så uppdaterar seeen.


On my way...

Sitter nu på bussen på väg till träningen med pyttisarna. Jag plus några andra tjejer från mitt lag (thunders) ska stanna efteråt och träna lite extra på volter/hopp. Det är vad som gäller idag alltså, massa tärning! Ska även ut och jogga senare i kväll för att förbättra kondisen ;)


Lördag

Här kommer en bild på mig och min syster nummer 2 ;) Två helt osminkade brudar. Inte lika alls enligt mig trots att många säger vi är det


Myskväll med familjen

Myskväll med familjen. Sitter i vardagsrummet och bara tar det lugnt vid tv:n efter en avklarad middag :) Bjuder på en bild på min fina syster !


Godmorning !

Hejsan mina kära vänner :) Så skönt att vakna den här tiden. Lördagar är den ända dagen då jag kan sova ut, därför måste jag passa på hehe. Snart kommer Karolina och Monika hem till oss för middag och för resten av dagen har inte jag några planer.


Friday !

it's fridaay fridaay...vad gör ni när det är fredag? Jag njuter av känslan man får när man vet att det inte blir något plugg under helgen...fatta hur lycklig jag är. 1,5 tim till kan jag ligga så här innan det är dags att kuta till bussen :)


Massor med update

Först var jag helt förälskad i min Mac, nu är det min iPhone. Människor delar kärlek mellan varandra men kärleken till Apple produkter är inget man kan förklara med ord...så äre bara. Nu ligger jag på sängen och kollar på olika program genom svt 4 appen. LOVE


Fikas

Sitter och fikar i cafét här efter ett avklarat samhälle prov. Önska mig ett E haha! Nu blir det lite matte...kuligt


Volt träning

Första inlägget från min iphone dåra hihi. Sitter nu på bussen på väg till träningen. Som vanligt på onsdagar så är det en volt träning, taggad! :) Som tur ska mamma hämta mig...behöver vara hemma tidigt för att pluggar massor inför provet.


Happy girl

Lyckligaste dagen i mitt liv...haha nää men är iaf super glad nu. Som alla svenska ungar skulle ha sakt nu : älskar dig mamma och pappa ni e bääst! Idag skulle Sevgi komma hem till mig men först skulle jag köpa en jacka i centrum så jag föreslog att hon skulle följa med.I centrum mötte jag upp mamma och pappa men dem var upptagna med att förhandla i 3g butiken. Så vi bestämde att plugga imorn, bra gjort Sevgi kom hem för 10 min sen!! vi åkte till min syrra därefter. Men gess what? Fick en Iphone!! heelt oväntat köp och oplanerat.Är självklart sjukt glad men inte så att jag ville jätte gärna ha den i någon lägre tid.När jag kom till Monika så hade hon köpt vita converse från en nät butik som var för stora så hon sa jag ska få dem av henne som födelsedags present. Lycko jag är idag....

LOL

Hahaha jag orkar inte av skratt. Sevgi asså haha ,jag vet att du hatar mig just nu men YOLO!

Rise and Shine

Godmorgon, Idag är det söndag. Vilket innebär att man vaknar tidigt och snart måste ge sig av till torvalla. Bara 4 träningar för små snowflakes kvar tills juluppvisningen, dem tycker nog det är super kul med uppvisning haha. Det har alla lag i vår förening, kulkul. Längtar såå tills julovet...det mysigaste lovet som finns!
Trött och nästan osminkad. Yeah

My hobby: Cheerleading

Är inte så duktig på det där med att lägga upp fotochallenge bildern men dem kommer väl då och då. Endast den sista bilden är tagen med min systemkamera. Resten kommer från we heart it <3 

Movie time

Nu börjar fredags myset för mig hihi. Ska bara hitta någon bra film att ladda ner sen kör vi ! Jag kollade nyligen igenom de senaste inläggen på bloggen och märkte att nästan varje inlägg handlar om cheer haha. Det har tagit över mitt liv helt enkelt. Hoppas att ni får en lika mysig fredag som mig ;) btw.snart kommer nästa av fotochallenge upp!
Bland det godaste som finns . . .

All day ,all night

Ni anar inte vilken tur jag och min redovisnings partner Sevgi hade idag...ska aldrig mer plugga dagen innan haha. Vi får entligen lära oss det! I skolan visades det att vi var nästan helt oförbredda när det var dags att öva innan lektionen. Som tur hann inte vi redovisa. Nu gäller det hååårt pluggande under helgen, for real! Nu är det dags för 2,5 tim träningspass i torvalla. Bloggar mer när jag kommer hem! Ska försöka ta ett par bilder under träningen ;)
Bilden tagen för ett tag sen under nån random träning.

Keep calm and cheer on

Torsdag! Vad gör man en torsdags kväll? Sitter och chillar vid datan. Nope, sitter och pluggar järnet till naturkunskap redovisningen. Hatar redovisningar, lyckas på nått sätt alltid skämma ut mig. En ledig dag från träningen och jag vill redan ner till torvalla och vara med fina flickorna...Nyss övade jag mina hopp lite. Trippelhoppen måste se bra ut! Den här tävlingssäsongen kommer bli grym om vi fortsätter så. Helt sjukt hur bra vi ligger till när det ännu bara är november...Men framför allt lagsammanhållningen. JUST LOVE

Thunders

Kärlek! Ikväll har jag voltträning med det bästaste laget. Satsar hårt på min salto nu, snart sitter den jue. Under lagnö helgen gjorde jag illa min handled men nu känns den helt bra igen, redo för att volta. Lite kort fattat om dagen - Först fick jag frånvaro från en lektion jag var på (händer alltid mig?). Sista lektionen var inställt så vi slutade tidigt och då gick jag till simhallen med några av tjejerna i klassen. Så längre sen det var...super skönt iaf!                                      
     Thunders HCE 2012/2013 Kommer ej glömmas <3

Tisdag 6 november

Hinner inte blogga så mycket under den här veckan. Mycket plugg som måste göras klart och även måste förbreda mig för kommande prov. Tillsammans med träningen så blir det ju inte mycket tid över åt bloggandet. Just nu sitter jag här och fixar med Naturredovisnings trailer grejen haha...Hatar skolan av hela mitt hjärta. Min dröm är att jobba med något där man inte behöver en lång och avanceras utbildning men ändå käna bra. Lol 

helgen...

Igår somnade jag 8, var så sjukt trött. På lördag tränade vi från 9 till 20:00 och igår 9 till 15:00. Dog typ lite men det var inte såå jobbig träning på det sättet att det inte var så tungt. Men aa, så har min helg varit iaf och nu ska man tillbaka till skolan :'(

Adios bitchez

Ändrade planer, ingen data med till langnö haha. 1. det tar så mycket plats i ryggsäcken och 2. kom jag på att det säkert inte kommer finnas wifi där eftersom hallen ligger ganska i skogen...Tåget kommer om några minuter så jag ska ge mig av nu. Kommer massa bilder från dem 2 dagarna för kameran ska med. Får ej missa tåget nu, Puss! 

Godnatt people

Det är en fredag, party time. Men inte om man ska upp kl. 7:00 imorn! Därför har jag bestämt att sova ut ordentligt. Anledningen till att jag måste upp den tiden är att jag ska bli upphämtad av min kompis (hennes mamma) och tillsammans ska vi åka till Langnö där lägret börjar hihi, entligen. Tar med datan så bloggar nog imorn kväll eller så, See yah! 
Dagens

Rosa & Rött

Mina 2 favvo färger. Det röda kommer från mammas garderob och rosa mitt :) Tur mamma delar med sig hihi!

Stockholm City

Hello people! Kom nyligen hem från stan där jag shoppade med min saknade bästis. Eller rättare sakt så shoppade hon medans jag gav henne råd och kollade runt bara haha. Nej men, fick faktiskt med mig 2 plagg :) Sen fikade vi på Espresso House. Vi fick en helt grym plats där att sitta på...eller intee haha. Idag har det varit en lyckad dag skulle jag säga!
En vit stickad tröja & Joggings byxor! 

Teens...


Don't stop believin'

Jag insåg nyss att jag inte har gått ut på 3 dagar...Haha lagt mig kl 4 gått upp kl 1 och ätit frukost när det redan är mörkt. Fullt upp brukar det vara, känns lite ovant men inte fel alls faktiskt ;) Ibland behövs det helt enkelt. Nu ligger jag på sängen och längtar tills Langnö med fina tjejorna medans jag kollar på cheer videos.
Är det bara jag som tycker att man ser skallig ut på bilder med toffs...?

 

RSS 2.0